torsdag den 16. juli 2015

Chinook 10 uger

Så er der gået endnu en uge med en hvalp i huset. Vi er så småt ved at vænne os til at Chinook i bedste ninja-stil forsvinder og dukker op uden varsel de mest underlige steder, hvilket betyder at der må laves flotte gangarter, for at undgå at nedtrampe det stakkels lille kræ ;o)
Ellers er tiden gået med at være hvalp og lege med Frida, der er gået mere aktivt ind i legen på et passende fysisk niveau. Vi har også prøvet at lege i tunnel, men det var lige før at det var kedeligt, da Chinook allerede har mødt sådan en hos Kennel Brown Hunt, så hun racede bare ind i den uden hverken overtalelse eller betænkeligheder (fedt).
Chinook har også mødt to friskskudte sommerbukke, som hun var meget nysgerrig over for. Ved den første buk, som lå i en balje, var nysgerrigheden nærmest ved at kvæle hende, da hun var så ivrig efter at snuse, at hun ikke opdagede at hun selv trykkede halsen ind mod baljekanten. Da jeg løftede hende op så hun bedre kunne komme til, kunne jeg mærke at hendes hjerte slog med ca. en million slag i minuttet, så det var helt sikkert noget, der duede. Den anden buk lå i bagagerummet på en bil, så der var det bare at sætte hende op, hvorefter dyret blev grundigt undersøgt.
Det nye bur er også blevet testet i bilen og det er gået hæderligt. Chinook mener at det er lidt dyreplageri de første 5 minutter, hvorefter hun falder til ro. En af køreturene gik til Ådalen, hvor vi mødte KÆMPE-højt græs og der blevet øvet lidt "ro på post" mens Frida hentede lidt dummier.
Sidst men ikke mindst er vi gået i gang med klikkertræning. Her er det nok mest er mig, der på skolebænken, for Chinook virker som om at hun stille og roligt forstår ideen med klikkertræning :o)

Ingen kommentarer: