søndag den 26. august 2012

Instruktørtræning i Ulfborg

Retrieverklubbens trænerudvalg i Region Midtjylland , har siden foråret forsøgt at sparke gang i lidt fællestræning for regionens instruktører. Deltagerantallet har ikke været overvældende, men efter den tredje gang, der blev afholdt af Holstebro træningsplads i onsdags, kan vi heldigvis ane en svag fremgang, så mon ikke konceptet bliver forsøgt videreført i 2013?
Vi mødte op i Ulfborg, ved stedet hvor regionen afholder tripplearrangement hvert forår, og her blev vi delt op i to hold, hvor Frida og jeg gik med på det øvede hold. Sidstnævnte var muligvis en fejl, for selv om vi startede med nogle vellykkede enkelt- og dobbeltmarkinger, faldt vi 100% igennem og lavede de dårligste dirigeringer i ands minde. Ja, der var plads til dårlig stoplydighed, dårlig udsendelse, manglende lyst til at krydse vand og et par byttere :o(
Da mørket så småt faldt på, kørte vi til nogle sheltere i området, hvor slutte med kaffe, kage og løgnehistorier.
Selv om Frida og jeg havde en aften, hvor der ikke var meget, der fungerede for os, havde vi en hyggelig aften, hvor vi fik gode tips med hjem, både til eget brug og til brug i træningen af andre hunde og deres snorholdere, så vi møder helt sikkert op igen, næste gang der er instruktørtræning i DRK Region Midtjylland.

Se lidt billeder fra aftenen HER

Ingen kommentarer: