lørdag den 24. marts 2012

Fællestræning for instruktører

Frida fedter sig til ny venSå blev det endelig den 24. og vi har været til fællestræning for instruktørerne i DRK Region Midtjylland. Det blev til en rigtig hyggelig dag, hvor en passende blanding af snik-snak og praktisk hundetræning var i højsædet. Dagens program blev sammensat undervejs og da vi var en lille sluttet skare, var det ikke svært at blive enige om de forskellige øvelser. Vi startede med en enkeltmarkering i et terræn, hvor øvelsen kunne opbygges og sværhedsgraden derfor kunne justeres til det ønskede niveau. Så lagde Hans nogle dirigeringer ud til os og her var Frida så "dygtig" at hente en dummy, som hun ikke skulle have hentet og da vi prøvede igen, mente hun åbenbart at det var tid til at bytte, så jublen var svær at få øje på i den øverste ende af snoren. Heldigvis kom jeg hurtigt på andre tanker, for var det blevet tid til frokost, skarpt forfulgt af kaffe og lækker kage, som Gitte havde fremstillet til lejligheden.
Da den velfortjente pause var slut, lavede Gitte og jeg nogle "antibytteøvelser" (man kalder dem også for ærlighedsøvelser og markering med distraktion - vælg selv), hvor Frida klarede det fint. Til gengæld fik jeg vist skræmt lille Movie, for hun pludselig ville hun ikke samle op, så vi justerede lidt på øvelsen og Movie fik styr på opsamlingerne igen. I mellemtiden havde de andre lavet nogle flere dirigeringer, både på land og i vand. Vi sluttede træningen med et frit søg, der var lagt op ad en stejlt skrænt og her var der igen mulighed for at variere lidt i sværhedsgraden, ved at ændre startstedet og have flere hunde i gang på samme tid. Selv om der ikke var mere arbejde til vovserne, måtte vi tobenede tage den "sure" tjans og drikke kaffe og spise resten af Gittes kage :o)
En super hyggelig dag i godt selskab og med perfekt vejr. Ærgerligt for dem, der valgte at lave noget andet

Se lidt billeder fra dagen HER.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Dejligt for jer at det var så godt vejr - derovre i det jydske. Her i Smørum har det været tåget og skyet hele dagen - øv.