søndag den 9. januar 2011

Så er juleferien vist forbi

Mellem jul og nytår havde Frida og jeg en træningstur i Momhøje sammen med de røde fra Wildmountain. Vi fik lavet noget rigtig godt og udfordrende træning med dobbeltmarkeringer i svært og kuperet terræn, frit søg og dirigeringer. Alle tre hunde var rigtig dygtige og selv om Frida lavede en lille knallert på en markering og startede i det frie søg på eget initiativ (ja, vi stod lige og snakkede og det tog åbenbart for lang tid) var jeg godt tilfreds for det var bestemt ikke nemt.
Frida i Ulbjrg
Lige inden 2010 rendte ud, var de sorte og jeg på nytårsaftensdagsgåtur med tollerfolket i Haunstrup. Her fik vi både gået en lang tur og hygget med suppe som Gitte havde med, så det var en god måde at afslutte hundetræningsåret på.
I dag kom Frida og jeg så for alvor i gang med 2010, for vi har været på jagt i Ulbjerg, hvor vi, på trods af temperatur lige over frysepunktet, slap for pløre til støvlekanten og det var stort set også var tørvejr hele tiden.
Frida kigger forsigtigt på den nedlagte rå Vi så ikke meget vildt, men som billedet viser havde vi et dyr på paraden, så alt i alt var det en fin jagtdag.
Se flere billeder fra jagten HER.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Har Frida og dig taget hul på 2010 een gang til? Lise

Martin sagde ...

Tjae. Det var måske en dårlig overskrift.