torsdag den 1. april 2010

Skuevinder

Efter at der for et år siden, blev indført selvstændige udstillinger for de såkaldte Formel 1 Labrador Retriever i internationalt regi, har jeg tænkt på om Frida mon har det, der skal til for at stille op i den slags konkurrencer.
Vi har derfor brugt lidt tid på at fremvise tænder, almindelig berøring og sidst, men ikke mindst, øve disciplinen "ståeeee", hvor logren med halen naturligvis indgår.
Mens vi har været på påskeferie på Sjælland opdagede vi, at den lokale formel 1 kreds, skulle afvikle en uofficiel udstilling, også kaldet et skue, hvor de små størrelser, den stride pels og de spidse snuder skulle måles og vejes efter alle kunstens regler. Det kunne vi simpelthen ikke stå for, så selv om vi hverken havde bur eller udstillingsline med, valgte vi at stille op i klassen for praktisk anvendte jagthunde.
Frida klarede sig fint i den indledende runde, hvor de mere klassiske brede og tunge hunde blev sorteret fra og i finalerunden endte hun med at få bedømmelsen "Fremtastisk" og vi kunne forlade ringen med titlen BBB, hvilket jo er et særdeles lovende resultat, når man tager i betragtning, at det er første gang vi stiller op til den slags.
For at det ikke skal være løgn vandt vi en 15 kg. sæk Sloo Flirpa, det nye fodermærke fra Bellbag.

2 kommentarer:

F sagde ...

Pas på med det der foder - det kan give ret voldsomme mavekramper!!

Anonym sagde ...

Virkelig godt gået. Hvor var skuet? Vi vil da deltage næste 1. april.
mor