onsdag den 13. maj 2009

Rågeregulering og familesammenføring

Vi måtte lige stoppe på vejen hjem for at tage et paradebillede i den sidste aftensolHer til aften har Frida og jeg har været i Skive for at regulere råger og vi var kun lige kommet ind i skoven, da vi mødte Claus og Andreas, der stod og kiggede på en rågeunge, som hoppede rundt i skovbunden. Min første tanke var at det var en anskudt fugl og da ingen gav indtryk af at de ville hente den, sagde jeg apport til Frida og det var hun helt med på. Det var rågen så ikke lige, men efter en del arbejde kom Frida endelig med den. Det viste sig at det stakkels dyr slet ikke var anskudt, men formodentlig bare faldet ud af reden, så det var en hård opgave som Frida lagde ud med. (ja, de har kløer)
De næste fugle gik bedre, men ved de sidste to kneb det gevaldigt med at aflevere til hånd, så der måtte vi lige øve lidt inden vi gik videre, hvilket der heldigvis er tid til på sådan en aften.
Midt i skoven mødte vi helt tilfældigt Frida's bror, Don Olsen, og hans fører, der også var på rågeregulering. Olsens "far" fortalte at de nu er klar til vinderklasse, hvilket er rigtig flor flot for en hund, der bliver to år sidst på måneden.

Ingen kommentarer: