søndag den 15. marts 2009

Midt i marts

Frikvarter på Klostermarken i ViborgSiden det store bytteshow i Haunstrup for 14 dage har Frida's træning primært bestået af anti-bytte-øvelser og det går egentlig rigitg godt med dummier. Så nu skal jeg bare have "narret" en eller anden til at hjælpe, når vi skal forsøge os med vildt. Vi har også trænet fri ved fod og selv der er ikke er de helt store forbedringer, mener jeg at der er en smule fremgang på område. Vi har helt sikkert stadig brug for at møde andre hunde/førere, så vi kan lave noget træning under lidt mere kontrollerede forhold.
Som en del af lydighedstræningen har vi trænet en del markeringer, hvor Freja og Frida er blevet sendt på skift og også her går det fremad, men det er nok ikke noget vi skal blære os med på jagt de første par år. Freja har selvfølgelig fået dobbeltmarkeringer, når vi træner dette.
Lørdag havde jeg Frida med en tur til Hald Sø, hvor jeg kunne konstatere at vi skal starte forfra med pæne afleveringer efter markeringer på vand, men mon ikke at vi finder ud af det også.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Vi kan sagtens "narres" til at hjælpe dig. Bare giv lyd!

Toller-tosserne
fra Wildmountain

Anonym sagde ...

Dejligt billede. Er der en af de sorte, der lige skal prøve, hvor varmt vandet er?
mor

Unknown sagde ...

Hej Martin
Vi kan også sagtens narres til at træne, når det er i nærheden af Viborg.
Det går godt med vores træning - markeringer, dirigering og lydighed. Der er dog problemer, når han kommer op af vandet.
Tyson og Mette - Viborg

Martin sagde ...

Vi vil gerne sige tak for tilbudene, her fra holdet i Karup.
Vi vender helt sikkert frygteligt tilbage :o)